Minions

In de Skyblock server kun je zogeheten Minions of 'robots' plaatsen op je island die voor jou allerlei taken kunnen uitvoeren.

Een van die taken is bijvoorbeeld het minen van ores, zodat je niet zelf meer constant bij je cobblestone generator moet staan. Je kunt vervolgens de minion zo instellen dat de blokken die hij minet automatisch in een gelinkte chest komen.

De verschillende minions:

  • Miner: minet het blok voor zich, je kunt deze upgraden zodat deze meteen de ores smelt.
  • Slayer: vermoord de mobs rondom zich
  • Collector: verzamelt de items rondom zich
  • Feeder: voedt de andere minions rondom zich
  • Lumberjack: hakt hout en bladeren rondom zich
  • Farmer: farmt het gebied rondom zich
  • Fisher: vangt vissen in waterplassen recht voor de minion
  • Seller: verkoopt items die hij vindt in de gelinkte kist

 

Als gewone speler heb je standaard toegang om 1 minion te plaatsen. Als donator kun je dit aantal verhogen zodat je meerdere minions tegelijk op jouw island kan hebben. Zo kan je er als iron in totaal 3 plaatsen, als gold 5, als diamond kun je er dan weer in totaal 7 plaatsen en als emerald kun je maar liefst 9 minions in totaal plaatsen!

Opgelet! Dit zijn toegangen die je krijgt om er maximaal zoveel te plaatsen. Vooraleer dat je deze ook effectief kunt plaatsen, moet je ze aankopen met ingame skyblock money. Dit doe je via /minions store, vervolgens kun je via het menuutje de kostprijs zien per minion en zo eentje aanschaffen.

Om jouw eigen minion nog beter te maken kun je door erop te klikken nog veel verschillende dingen instellen. Je kunt zo jouw minion upgraden waardoor deze beter wordt.

Let echter op, want je moet jouw minion ook voeden, anders gaat hij niet meer voor jou willen werken. Dit kun je doen door met eten rechts te klikken op de minion. Wil je je minion geen voedsel geven (*sad noises*) dan kun je ook met ingame money betalen om je minion te voeden.

Als obsidian donator of als Winner (door de Winner rank te winnen, zeldzaam!) kun je ook jouw minion hernoemen. Daarnaast kun je ook via het controlepaneel (door op je minion te klikken) een andere skin instellen voor jouw minion.

 


Revision #1
Created Sat, Apr 3, 2021 7:53 PM by smessie
Updated Sat, Apr 3, 2021 9:23 PM by smessie